08-01-2016 •

Laat uw reisverzekering aansluiten op uw vakantie!

Eskes & Partners helpt u graag bij het samenstellen en kiezen van de reisverzekering die het beste bij u past. Wij houden rekening met goede voorwaarden en lage premies en bepalen samen met u de benodigde modules van uw verzekering.

Voor velen van ons klinkt een vakantie nog ver weg, hoewel sommige mensen wellicht al op wintersport geweest zijn of binnenkort nog op wintersport gaan. De sneeuwberichten worden beter, er begint sneeuw te vallen en voor de wintersporters onder ons lijkt het ski seizoen er goed uit te gaan zien. Dat brengt ons natuurlijk ook bij de vraag: sluit uw reisverzekering aan op uw vakantie?

Wat biedt de rubriek 'Hulp & Vervoer'?

Gaat u met de auto op vakantie? Menig mens gaat met de auto naar zijn of haar vakantiebestemming. Hoe bent u verzekerd wanneer u onderweg een ongeval krijgt en hierdoor niet naar uw bestemming kunt? Of wanneer uw auto, caravan of vouwwagen total loss raakt?

Wat veel mensen niet weten, is dat deze extra kosten voor bijvoorbeeld een overnachting door een ongeval, niet standaard binnen uw reisverzekering vallen. Bij veel verzekeraars vallen deze kosten binnen de rubriek 'hulp & vervoer'.

Worden onvoorziene overnachtingen vergoed op uw reisverzekering? De rubriek 'hulp & vervoer' biedt niet alleen hulp tijdens het uitvallen, maar biedt dus ook dekking voor diverse onvoorziene kosten die ontstaan door een ongeval.

Wat biedt de rubriek 'Wintersport'?

Wanneer men op wintersport gaat, denkt men er vaak wel aan om de 'wintersport' rubriek mee te verzekeren, maar er zijn meerdere rubrieken te verzekeren.

Wat biedt de rubriek 'Geneeskundige kosten'?

Biedt uw zorgverzekering voldoende dekking? We hebben het nog niets eens gehad over zorgkosten wanneer u, tijdens uw reis, onverhoopt in het ziekenhuis komt te liggen of bijvoorbeeld uw been breekt. De meeste zorgverzekeringen bieden dekking tot maximaal 2 keer het Nederlandse tarief.

Maar wat als u in een privé kliniek terecht komt? Of de kosten voor de zorg meer zijn dan tweemaal het Nederlandse tarief? Dan zijn de kosten voor u zelf. Deze kosten kunnen onverwacht behoorlijk oplopen. Gelukkig kunnen deze zorgkosten meeverzekerd worden op uw reisverzekering. Ook hiervoor dient er een rubriek mee verzekerd te worden, namelijk de rubriek geneeskundige kosten.

Wat biedt de rubriek 'Samengestelde reis'?

Stelt u zelf uw reis samen? Boekt u uw vliegreis, verblijfsplaats en excursies los van elkaar of heeft u uw rondreis met meerdere bestemmingen los van elkaar geboekt? Dan hebben we het over een samengestelde reis.

Ook deze rubriek dient u bij de meeste verzekeraars apart mee te verzekeren. Niet geheel onbelangrijk, want stel dat u halverwege uw vakantie naar huis moet. Dan is het wel zo prettig dat u voor alle reeds gemaakte kosten verzekerd bent.

Laat uw reisverzekering aansluiten op uw vakantie!

De reisverzekering bestaat dus uit verschillende rubrieken, oftewel de reisverzekering wordt modulair opgebouwd waardoor u zelf bepaalt wat u wel of niet wilt verzekeren. Zo ook de kosten voor annulering of bijvoorbeeld (onder)watersporten.

- Zaakwaarnemer meeverzekeren?

Ook het verzekeren van zaakwaarneming is mogelijk. Wel zo prettig wanneer u met een goed gevoel op vakantie gaat en onverhoopt toch naar huis moet, omdat er iets met uw waarnemer is.

- Doorlopende reisverzekering afsluiten?

Het is mogelijk om een kortlopende reis- en of annuleringsverzekering af te sluiten. Gaat u meer dan 2 keer per jaar op vakantie? Dan is een doorlopende reisverzekering vaak voordeliger.

- Kortlopende reisverzekering afsluiten?

Kiest u voor een kortlopende reis- en annuleringsverzekering, dan adviseren wij u om uw reisverzekering binnen 8 dagen na het boeken van uw reis af te sluiten, zodat u bent voorzien van een volledige annuleringsdekking.

Deel met uw netwerk:
Plaats een reactie
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Over Eskes & Partners
actief-blue
Sinds 1981 actief
volstrekte-blue
Specifieke branchekennis
desk-blue
Volstrekt onafhankelijk
LEES MEER OVER ONS
Contactgegevens
NEEM CONTACT OP
hypotheek ffp-keurmerk