Verzekeringen

Wanneer u als organisatie of particulier uw verzekeringen wilt afsluiten, is het lastig om te bepalen welke verzekeringen aansluiten op uw specifieke situatie. Dat uw verzekeringen goed geregeld moeten zijn, dat is duidelijk voor u, maar hoe zorgt u ervoor dat alles in orde is zonder dat u daar te druk mee bent?

Volledige ontzorging

Eskes & Partners ontzorgt u volledig en voorziet u graag van verzekeringsadvies. Bij schade of andere zaken gerelateerd aan verzekeringen, zijn wij er voor u. Overdag, ‘s avonds of ‘s ochtends vroeg op een nationale feestdag: wij zorgen dat we zo snel mogelijk bij u op locatie zijn om de situatie in kaart te brengen en snel stappen te ondernemen.

Onafhankelijk verzekeringsadvies

Met recht kunnen wij stellen dat wij volledig onafhankelijk zijn: wij hebben geen prestatiecontracten met verzekeraars, brancheorganisaties of geprefereerde organisaties. Hierdoor zijn wij in staat om verzekeringscontracten voor u af te sluiten die voor u het meest relevant en voordelig zijn. Met collectieve premies, minimaal eigen risico en de juiste dekking.

Verzekeringen voor uw branche en situatie

Eskes & Partners is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in verzekeringen voor diverse branches en particulieren. Denk daarbij aan: bakkers verzekeringen, supermarkten verzekeringen en verzekeringen voor expats. Elke situatie - zakelijk of particulier - is uniek en vereist daarom een aanpak op maat. Dat begrijpen wij. Selecteer aan de rechterzijde de branche of situatie die op u van toepassing is en ontvang de informatie die u nodig heeft.

Heeft u meer informatie nodig of wilt u in contact komen met één van onze experts? Neem dan direct contact met ons op.

Zeer scherpe premie
Sinds 1981 actief in verzekeringen
Deskundigheid
Volstrekte onafhankelijkheid