Drogisterijen

Bij het verzekeren van uw drogisterij moet u op andere zaken letten dan wanneer u een woonwarenhuis heeft. U heeft andere producten, leveranciers en klanten en loopt daarmee ook andere risico's. Welke risico's loopt u? Welke verzekeringen zijn geschikt om deze risico's af te dekken? Eskes & Partners heeft jarenlange ervaring in de branche en kan tezamen met u bepalen hoe de verzekeringsportefeuille samengesteld zou moeten worden.

Specifieke verzekeringen voor drogisterijen?

Door onze ervaring binnen de branche hebben wij een speciaal of maatwerk pakket met verzekeringen voor drogisterijen kunnen samenstellen. Binnen de branche zijn er echter grote verschillen waarneembaar tussen organisaties: de eenmanszaak heeft behoefte aan andere diensten dan de grote landelijke ketens. Voor beiden valt echter een optimale portefeuille samen te stellen.

Eskes & Partners neemt u bij de hand. Met behulp van een risico-analyse wordt vastgesteld welke verzekeringen benodigd zijn en hoe deze concreet ingevuld moeten worden. Natuurlijk worden uw wensen en behoeften hierin volledig meegenomen: ú wilt immers zekerheid.

Op basis van de bevindingen van deze analyse worden de verzekeringen op een rij gezet, die specifiek afgestemd zijn op de situatie waarin uw drogisterij zich bevindt. Eskes & Partners heeft met geen enkele partij contractuele afspraken. Dit stelt ons in staat om de opgestelde verzekeringen af te sluiten bij de verzekeraars waarvan de dienstverlening het best aansluit op uw behoeften. Hierbij wordt uiteraard ook rekening gehouden met de hoogte van de verzekeringspremie: u wilt immers niet te veel betalen.

Eskes & Partners vormt uw eerste aanspreekpunt in het geval van calamiteiten. Wij nemen alle administratieve taken op ons en fungeren als intermediair, wanneer dat nodig is. Maar ook als er geen vuiltje aan de lucht lijkt, zullen wij u op de hoogte houden van ontwikkelingen in wetten, regelgeving en andere bepalingen die mogelijk van invloed zijn op uw drogisterij.

Eskes & Partners: jarenlange ervaring

Eskes & Partners is sinds 1981 actief binnen de markt voor assurantiën. In deze periode hebben onze specialisten ruime ervaring opgedaan met een grote diversiteit aan bedrijfsmatige risico´s. Er zijn dan ook vele voorbeelden van drogisterijen die wij van een passend verzekeringspakket hebben voorzien.

Hierdoor kunnen wij met recht stellen dat wij ons onderscheiden van de meeste collega´s.

 • Inzicht in uw marktsituatie
 • Geen overbodige verzekeringen
 • Juiste inschatting van risico's

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw drogisterij te bespreken.

Over Eskes & Partners
Sinds 1981 actief
Specifieke branchekennis
Volstrekt onafhankelijk
LEES MEER OVER ONS
Contactgegevens
NEEM CONTACT OP
hypotheek ffp-keurmerk

Voordelen voor Drogisterijen

 • Branchespecialist
 • Verzekeringen op maat
 • Collectieve premies

Relevante Verzekeringen

 • Huurdersbelangverzekering
 • Inventarisverzekering
 • Bedrijfsschadeverzekering

Mogelijkheden bespreken

Eskes en Partners denkt met u mee.

Wilt u weten welke verzekeringen benodigd en geschikt zijn om uw risico's af te dekken?

Wilt u meer weten over de ontzorgende rol die Eskes en Partners voor u kan vervullen?

Neem dan gerust contact met ons op om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken

Samen zoeken we naar een gepaste oplossing

Bent u goed verzekerd?

BENT U GOED VERZEKERD?

Al uw financiële diensten

AL UW FINANCIËLE DIENSTEN

Snel schade melden

SNEL SCHADE MELDEN

 • Wij staan 24/7 voor u klaar
 • Betrouwbaar en betrokken aanspreekpunt