Hypotheekadvies voor de ondernemer

10 oktober 2019
Hypotheekadvies voor de ondernemer

U ziet dat droomhuis en denkt, daar gaan we voor! Echter u bent pas enkele jaren met uw onderneming aan de slag. Kan uw droom dan doorgaan? Welke eisen stelt de bank? Geen idee, denkt u, maar de droom moet toch gerealiseerd kunnen worden. Eskes & Partners is dan uw financiële klankbord.

Met een team van negen adviseurs geven we volledig onafhankelijk financieel advies, kunnen wij uw assurantiën verzorgen en hebben we de mogelijkheid om bij alle Nederlandse hypotheekbanken een hypotheek onder te brengen. Wij bieden dus een zeer compleet pakket.

Hypotheken voor ondernemers

Zoals u wellicht al wist, kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvende hypotheekcheck, verhoging van uw hypotheek voor een verbouwing en oriënteren op verhuizen. Is het voor een ondernemer lastig om een hypotheek te verkrijgen? Eskes & Partners ziet dat juist als uitdaging. Eén derde van al onze hypotheekklanten is ondernemer: we mogen onszelf dus met recht hypotheekspecialist voor de ondernemer noemen. Wij kennen de markt en weten de juiste route te vinden om een passend advies te geven en het beste aanbod te doen.

Marktontwikkelingen

De hypotheekmarkt is volop in beweging, zo komen er langzaam weer meer buitenlandse aanbieders op de markt. Dit zorgt ervoor dat de al lange tijd aangekondigde renteverhoging uitblijft. Voor huiseigenaren is dit een uitgelezen moment om te onderzoeken of de huidige lage rente voor een lange periode kan worden vastgezet. Op dit moment is een rente van 2,17% voor twintig jaar rentevast al mogelijk. Ook voor kopers en doorstromers is het door deze lage rentestand een uitgelezen kans om een stap te zetten naar een eigen of volgende woning, zeker als u ondernemer bent. Wij praten u hierover graag bij.

Vergrijzing

Zelfstandige senioren krijgen steeds meer aandacht door onze vergrijzende maatschappij. Speciaal voor deze groep zijn er de laatste tijd veel meer alternatieven om langer in een eigen huis te kunnen blijven wonen. Zo kunt u nu los van de inkomenstoets de woning toekomstbestendig maken en is er een mogelijkheid om (een deel) van de overwaarde uit uw woning te halen om de woonlast te verlagen of om consumptieve bestedingen te kunnen doen. Wij hopen u met onze specialisten van Eskes & Partners een compleet pakket van hypotheek- en financieel advies te blijven bieden en maken graag weer eens een afspraak met u.

Meer informatie?