Particulieren

Het afsluiten van verzekeringen is voor veel particulieren een verplichte klus, waar men zo snel mogelijk van af wilt zijn. Dit zorgt er vaak voor dat deze personen op basis van de laagste premie kiezen voor kwalitatief minderwaardige verzekeringen, waardoor zij over bepaalde risicovolle aspecten van hun leven of bezit risico lopen. Eskes & Partners zorgt ervoor dat particulieren de optimale risicodekking krijgen, tegen een zo laag mogelijke premie.

Verzekeringen voor particulieren

Een standaard verzekeringspakket of een zoekmachine voor verzekeringen, houdt geen rekening met uw persoonlijke omstandigheden. Verandert er iets in uw persoonlijke situatie? Dan zal u van de verzekeringsmaatschappij niets horen. Zo kunt u risico's lopen, zonder dat u dat zelf door heeft. Vaak komt men pas achter deze verzekeringsproblematiek, wanneer het al te laat is.

Eskes & Partners biedt particulieren de mogelijkheid om via ons het ideale verzekeringspakket samen te stellen. Tezamen met u brengen wij uw volledige inkomsten-, uitgaven- en gezinssituatie in kaart, alsmede de risicofactoren in uw leven. Op basis van de bevindingen worden vervolgens de benodigde verzekeringen op een rijtje gezet, waarna wij de verschillende opties in kaart brengen. De ene inboedelverzekering is immers de andere niet! Hierbij wordt uiteraard wel rekening gehouden met de premiehoogte: wij streven ernaar om de meest geschikte verzekeringen te selecteren, die de laagste kosten met zich meebrengen.

Onafhankelijk verzekeringsadvies

Waar verzekeringsvergelijkers en zoekmachines er vaak belang bij hebben om bepaalde verzekeraars vaker aan te bieden bij particulieren, heeft Eskes & Partners geen voorkeuren. Wij hebben geen afspraken met maatschappijen of andere derde partijen en kunnen daardoor de specifieke verzekeringen aanbieden die aansluiten op úw behoeften. Wij zijn dan ook niet gebaat bij een grotere hoeveelheid aan verzekeringen of verzekeringsvarianten met hogere premies.

Partner in zekerheid

Alles draait om eerlijkheid en zekerheid. Bij onverwachte omstandigheden wilt u er honderd procent zeker van zijn dat eventuele schade gedekt is. Eskes & Partners kan u deze zekerheid bieden. Naast een zorgvuldig geselecteerde en gepersonaliseerde verzekeringsportefeuille, bieden wij u betrokkenheid en pro-activiteit. Wanneer er bijvoorbeeld wetten en bepalingen gewijzigd worden, die op uw persoonlijke situatie van toepassing zijn, dan stellen wij u daarvan op de hoogte. Zo kunt u tezamen met ons bepalen wat de invloeden zijn op uw verzekeringsportefeuille, zodat u tijdig anticipeert op de veranderingen.

Daarnaast zullen wij ons in het geval van calamiteiten altijd op de bewuste locatie melden, om eventuele schade zelf op te kunnen nemen. Zo kunnen wij uw belangen beter behartigen bij de verzekeringsmaatschappijen. In die zin kunt u ons ook zeker beschouwen als uw intermediair voor verzekeringszaken. Niet voor niets zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken via ons telefoonnummer waarmee u uw schade kunt melden.

Specialist in assurantiën sinds 1981

Ruim 30 jaar is Eskes & Partners actief in het koppelen van de juiste verzekeringen aan de persoonlijke behoeften van particulieren. Hierdoor weten wij welke vragen wij beantwoord moeten hebben om het ideale verzekeringspakket voor particulieren samen te stellen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Over Eskes & Partners
Sinds 1981 actief
Specifieke branchekennis
Volstrekt onafhankelijk
LEES MEER OVER ONS
Contactgegevens
NEEM CONTACT OP
hypotheek ffp-keurmerk

Voordelen voor Particulieren

  • Toegepast op persoonlijke situatie
  • Verzekeringen op maat
  • Scherpe premies

Relevante Verzekeringen

  • Inboedelverzekering
  • Opstalverzekering
  • Reisverzekering

Mogelijkheden bespreken

Eskes en Partners denkt met u mee.

Wilt u weten welke verzekeringen benodigd en geschikt zijn om uw risico's af te dekken?

Wilt u meer weten over de ontzorgende rol die Eskes en Partners voor u kan vervullen?

Neem dan gerust contact met ons op om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken

Samen zoeken we naar een gepaste oplossing

Bent u goed verzekerd?

BENT U GOED VERZEKERD?

Al uw financiële diensten

AL UW FINANCIËLE DIENSTEN

Snel schade melden

SNEL SCHADE MELDEN

  • Wij staan 24/7 voor u klaar
  • Betrouwbaar en betrokken aanspreekpunt