Overig MKB

Het afsluiten van verzekeringen voor uw bedrijf kost tijd en enige moeite. Het is echter wel essentieel dat uw bedrijfsrisico's adequaat afgedekt worden. Om de zekerheid en continuïteit van úw midden- of kleinbedrijf te waarborgen, is het raadzaam om een verzekeringsportefeuille samen te stellen, die volledig afgestemd is op uw bedrijf.

Uw personeelsbestand, uw markt, uw voorraad, uw financiën en uw inventaris moeten de uitgangspunten vormen voor uw verzekeringspakket.

Verzekeringen voor het Midden-Klein Bedrijf

Eskes & Partners onderzoekt de risico's die van toepassing zijn op uw bedrijf, geeft advies over de af te nemen verzekeringen en fungeert als intermediair bij het afsluiten van de verzekeringen. Kwaliteit gaat hierbij boven alles. De kwaliteit van uw verzekeringsportefeuille wordt grotendeels bepaald door de mate waarop het pakket in lijn is met de bedrijfssituatie.

Om deze afstemming te waarborgen, voert Eskes & Partners een risico-analyse van uw bedrijf uit. Hierin wordt de specifieke situatie waarin uw bedrijf zich bevindt volledig in kaart gebracht. Deze analyse gaat verder dan uitsluitend een rondje door de zaak lopen. De branche waarbinnen u opereert, is constant onderhevig aan veranderingen. De financiële risico's voor uw bedrijf die deze veranderingen met zich meebrengen, zijn een concreet voorbeeld van risico's die doorgaans niet of nauwelijks belicht worden. Met alle gevolgen van dien.

Concreet worden onder andere de volgende onderdelen meegenomen in de risico-analyse die uitgevoerd wordt voor midden-klein bedrijven:

 • Bedrijfshuisvesting
 • Personeelsbestand
 • Financiële situatie

Wat volgt, is een overzicht met risico's waarvoor u zich zou kunnen verzekeren. Vervolgens kan Eskes & Partners voor u in kaart brengen hoe deze verzekeringen het best ingevuld kunnen worden. Bij wie worden de verzekeringen afgenomen? Van welke verzekeringsvariant wordt gebruik gemaakt? Welke aanbieder doet u de beste aanbieding?

Doordat Eskes & Partners op geen enkele wijze gelieerd is aan brancheorganisaties of verzekeraars, kunnen wij ons met recht volledig onafhankelijk noemen. Dit stelt ons in staat om alle verzekeringen in onze overwegingen mee te nemen, waardoor wij een goede maar zeker ook voordelige verzekeringsportefeuille kunnen samenstellen die precies aansluit op uw behoeften.

Eskes & Partners: al jarenlang partner in verzekeringen voor het MKB

In de ruim 30 jaar dat wij actief zijn binnen de branche voor assurantiën, hebben wij veel ervaring opgedaan in een grote diversiteit aan branches. Hierdoor is er kennis en kunde van vele verschillende branches, waardoor wij in staat zijn om met u mee te denken. En dat blijven wij altijd doen. Omstandigheden veranderen, waardoor de verzekeringsbehoefte kan wijzigen. Deze veranderingen moeten echter wel erkend worden. Eskes & Partners onderhoudt periodiek contact met haar relaties en zal relevante wijzigingen in bepalingen en regelgeving proactief met u communiceren, zodat u te allen tijde zeker kunt zijn van een goede dekking.

Zijn er onverwachte calamiteiten? Ook dan laten wij u niet met uw handen in het haar zitten. Wij melden ons op locatie om met eigen ogen de situatie op te nemen, zodat wij vervolgens uw belangen beter kunnen behartigen in de gesprekken over de afwikkeling van de schade. Verzekeren, dat doet u niet alleen.

Neem contact op met Eskes & Partners om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.


Over Eskes & Partners
Sinds 1981 actief
Specifieke branchekennis
Volstrekt onafhankelijk
LEES MEER OVER ONS
Contactgegevens
NEEM CONTACT OP
hypotheek ffp-keurmerk

Voordelen voor het MKB

 • Van ondernemer tot ondernemer
 • Verzekeringen op maat
 • Al uw risico's inzichtelijk

Relevante Verzekeringen

 • Aansprakelijkheidsverzekering
 • Inventarisverzekering
 • Bedrijfsschadeverzekering

Mogelijkheden bespreken

Eskes en Partners denkt met u mee.

Wilt u weten welke verzekeringen benodigd en geschikt zijn om uw risico's af te dekken?

Wilt u meer weten over de ontzorgende rol die Eskes en Partners voor u kan vervullen?

Neem dan gerust contact met ons op om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken

Samen zoeken we naar een gepaste oplossing

Bent u goed verzekerd?

BENT U GOED VERZEKERD?

Al uw financiële diensten

AL UW FINANCIËLE DIENSTEN

Snel schade melden

SNEL SCHADE MELDEN

 • Wij staan 24/7 voor u klaar
 • Betrouwbaar en betrokken aanspreekpunt