home1

Over ons

Eskes & Partners is full-service partner voor particulieren en ondernemingen. Voor al uw vraagstukken en behoeften op het gebied van pensioenen, verzekeringen, hypotheken en financiële planningen bent u bij ons aan het juiste adres.

Kenmerkend

Sinds 1981 onderscheiden wij ons door onze persoonlijke, betrokken aanpak bij onze relaties. Wij staan niet voor winst of omzet: wij zijn er voor u. Uw situatie staat centraal. Onze onafhankelijkheid, deskundigheid en betrokken houding zorgt ervoor dat wij het juiste dienstenpakket voor uw specifieke situatie kunnen samenstellen. Geen valse beloften, maar wel uitstekende voorwaarden en scherpe premies.

Naast onze diensten voorzien wij u ook proactief van advies en informatie over alle zaken die van invloed zijn op uw financiële situatie, zoals wijzigingen in wetten en regelgeving.

Zo doen wij waar wij goed in zijn en heeft u de ruimte en rust om u bezig te houden met de activiteiten waarin u excelleert. Samen staan voor resultaat!

Onafhankelijk doch erkend

Eskes & Partners is voorzien van het certificaat van de Federatie Financieel Planners en is tevens Erkend Hypotheek Adviseur. Los van deze certificaten en keurmerken zijn wij op geen enkele manier gelieerd aan derde partijen, zoals verzekeraars en pensioenfondsen.


Over Eskes & Partners
Sinds 1981 actief
Specifieke branchekennis
Volstrekt onafhankelijk
LEES MEER OVER ONS
Contactgegevens
NEEM CONTACT OP
hypotheek ffp-keurmerk