26-06-2017 •

Brand in uw bedrijfspand: de weg naar heropening

Inmiddels zijn we, na ons vorige artikel, alweer drie weken verder. Een korte samenvatting: één van onze klanten uit de bakkersbranche kreeg te maken met een grote brand in zijn winkel. Voor iedere ondernemer een moment van realisatie hoe belangrijk verzekeringen zijn. Eskes & Partners handelt deze brandschade af en we geven u graag een korte update.

Momenteel wordt de winkel leeggehaald. Alle spullen worden naar een speciale opslag locatie gebracht, om aldaar goed te kunnen beoordelen of deze eventueel gereinigd kunnen worden. Zodra alle inventaris uit de winkel is veiliggesteld, kan men beginnen met het grondig schoonmaken van de winkel, de eerste echte stap in de richting van de heropening. Zodra de laatste offertes binnen zijn kunnen de experts met elkaar in overleg, zodat bepaald kan worden: hoe nu verder?!

Kan er gereinigd worden, of moeten er nieuwe spullen worden besteld?

Voor onze relatie wordt de allerbelangrijkste vraag binnenkort beantwoord; is er sprake van totaal verlies of is reconditioneren een betere optie? Zodra deze vraag beantwoord kan worden, wordt definitief de juiste koers richting heropening bepaald en kunnen de herstellers volle bak vooruit.

De komende periode zullen wij jullie op de hoogte blijven houden van het verloop van deze flinke brandschade. Mocht u naar aanleiding van deze of een andere schade vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Auteur: Susanne Jacobs - van Roosmalen

Deel met uw netwerk:
Plaats een reactie
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Over Eskes & Partners
actief-blue
Sinds 1981 actief
volstrekte-blue
Specifieke branchekennis
desk-blue
Volstrekt onafhankelijk
LEES MEER OVER ONS
Contactgegevens
NEEM CONTACT OP
hypotheek ffp-keurmerk