21-03-2016 •

De kracht van het collectief verzekeren!

Wij bewijzen het al vele jaren

Ook wij zijn ooit begonnen met het verzekeren van één bakkerij. Toen deze bakkerij groeide en groeide en zich verder ging uitbreiden met franchise ondernemers hebben wij gemeend collectieve verzekeringen voor bakkerijen te moeten ontwikkelen.

Inmiddels zijn we vele jaren verder en hebben wij voor een aantal specifieke branches, supermarkten, drogisterijen, horeca en medici verzekeringscollectiviteiten gebouwd. Daar wij inmiddels volume hebben bij alle grote verzekeraars van Nederland kunnen wij uiteraard ook voor bedrijven die buiten deze specifieke branches vallen de beste voorwaarden tegen de scherpste premie bedingen.

Wij verzekeren uw bakkerij optimaal

Ons “bakkers collectief” kenmerkt zich door het feit dat wij ons standaard pakket aanpassen op uw specifieke behoeftes. Iedere bakkerij is immers uniek.

Binnen ons collectief verzekeringspakket houden wij met de meest uiteenlopende zaken rekening. Naast alle gebruikelijke verzekeringen biedt ons pakket ook dekking tegen branche specifieke risico’s zoals ovenschade. U bent hier als bakker immers nogal van afhankelijk.

Tevens sluit onze verzuimverzekering aan op de bakkers cao. Dit is van belang omdat u, als werkgever, niet voor onverwachte kosten wilt komen te staan als gevolg van een niet passende dekking. Dat wij onafhankelijk zijn van verzekeraars staat buiten kijf, maar onze collectieve verzekeringsoplossingen staan ook los van brancheoplossingen, zoals die worden aangeboden door, bijvoorbeeld, het NBOV. Wij vinden het geweldig dat er door uw brancheorganisatie aandacht wordt besteed aan verzekeringen Dit verhoogt immers uw kennis van de risico’s die u loopt, echter sluiten deze algemene brancheoplossingen niet altijd aan bij uw specifieke behoeften en wensen.

Eskes en Partners verzekert uw bakkerij op maat, met de beste voorwaarden en tegen de scherpste premie. Wij dagen u graag uit om zelf te beoordelen of ons collectief ook voor u voordelen met zich meebrengt. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Mogen wij ook voor uw drogisterij een besparing doorvoeren?

Vanuit de vriendenkring van mede eigenaar Aart van de Bovenkamp kwam de vraag van een ondernemer, met meerdere drogisterijen, of wij hem konden helpen bij het beter en scherper wegzetten van zijn verzekeringen. Wij hebben deze uitdaging aangenomen en zijn gaan bouwen aan een specifiek verzekeringspakket voor drogisterijen.

Eskes en Partners is overtuigd van de toekomstbestendigheid van deze prachtige beroepsgroep, echter is algehele leegstand van de diverse winkelcentra en internet een bedreiging waar ook wij geen passende oplossing voor hebben. Waar wij graag ons steentje aan bijdragen, is om ervoor te zorgen dat wij, samen met u als ondernemer, de “overhead” kosten, die geen rechtstreekse invloed uitoefenen op uw producten of diensten, zo goedkoop mogelijk weg zetten. Uiteraard zonder daarbij concessies te doen aan de kwaliteit.

Bent u benieuwd of wij ook ons steentje bij u kunnen bijdragen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking met Eskes&Partners.

Buro Merks is Eskes & Partners

Toen wij in 2011 in contact kwamen met Jan van Oort om de mogelijkheden van een eventuele overname te bespreken waren wij direct enthousiast. Niet alleen was Buro Merks de eerste werkgever van onze founder Marius Eskes, ook hun keuze om een specifieke doelgroep te bedienen past precies in onze eigen visie op verzekeringen en financiële diensten. De samenvoeging van onze kantoren was een uitdaging die wij samen met de familie van Oort en hun medewerkers met volle overgave zijn aangegaan.

Onze gezamenlijke doelstelling van toen; het optimaal bedienen van deze prachtige doelgroep, wordt momenteel nog steeds door, onder andere Anita de Grundt, vol overgave uitgevoerd. Voor veel medici is er de afgelopen jaren veel veranderd in wet- en regelgeving. Diepgaande kennis van de branche is daarom van groot belang.

Heeft u vragen over uw verzekeringen of over andere financiële producten? Wij zijn u graag van dienst.

Hoe super is uw supermarkt verzekerd?

U heeft deze vast al wel eens gehoord; wie goed doet, goed ontmoet. In 2011 werden wij benaderd door een relatie die wij nog kenden vanuit zijn tijd binnen de bakkersbranche. Na wat rondzwervingen is deze heer als adviseur betrokken bij veel supermarkten. Hij vertelde ons dat hij veel supermarkt ondernemers tegen komt die niet optimaal worden ondersteund door hun huidige verzekeringsadviseur. Zijn concrete vraag; “hebben jullie hier ook collectieve verzekeringen voor?”.

Het zit niet in onze natuur om “nee” te moeten verkopen dus zijn wij direct aan de slag gegaan zo snel mogelijk onze initiële “nee” naar een “uiteraard” om te draaien. Nu wij alweer ruim 5 jaar actief met deze geweldige doelgroep aan het werk zijn, kunnen wij niet anders dan concluderen dat het hoog nodig is geweest dat wij de boel is hebben opgeschud in het verzekeringslandschap binnen supermarkten. De te behalen voordelen, uiteraard zonder in te leveren op de kwaliteit, zijn behoorlijk te noemen.

Laat ons maar die luis in de pels zijn van de gevestigde orde. Het einddoel is dat uiteindelijk iedere ondernemer er beter van wordt. Bent u benieuwd hoe groot de voordelen zijn die wij voor uw supermarkt kunnen realiseren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Collectief verzekeren werkt!

Eskes en Partners is het levende bewijs dat collectief verzekeringen werkt en dat dit niet louter weggelegd is voor de grote landelijk opererende partijen. Want laten we eerlijk zijn, u wordt er ook niet vrolijk van om als nummer behandeld te worden.

Met ons team van enthousiast gedreven professionals willen wij het beste voor u. Het is immers zo dat als het goed voor u is, het goed voor ons is. Persoonlijk en betrokken op zoek naar de beste oplossing voor u, uw gezin en uw bedrijf. Bent u benieuwd naar al onze diensten, bezoek dan eens onze website of like ons op facebook, dan blijft u altijd op de hoogte.

Deel met uw netwerk:
Plaats een reactie
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Over Eskes & Partners
actief-blue
Sinds 1981 actief
volstrekte-blue
Specifieke branchekennis
desk-blue
Volstrekt onafhankelijk
LEES MEER OVER ONS
Contactgegevens
NEEM CONTACT OP
hypotheek ffp-keurmerk