24-11-2015 •

De zorgverzekering voor 2016, het spel is weer op de wagen!

Het is eind november 2015 en dat betekent dat alle Nederlandse zorgverzekeraars over elkaar heen vallen met de nieuwe premies voor 2016.

Met de nieuwe premies komen tevens alle reclames weer op gang, want u moet toch echt overstappen dit jaar! Of toch niet?


Helpen de online zorgvergelijkers u aan het beste advies voor uw zorgverzekering in 2016?

Als we de zorgvergelijkers van Nederland mogen geloven bent u een dief van uw eigen portemonnee als u dit jaar niet switcht. Het is goed om te weten dat de meeste vergelijkingssites er louter baat bij hebben als u van verzekeraar verandert, ze ontvangen namelijk per aanmelding een eenmalige fee waarmee het hun belang is om u over te zetten naar een andere verzekeraar. Het gaat bij hen niet om advies! Of u daar echt mee geholpen bent betwijfelen wij.

Er wordt naar onze mening bij online vergelijkingssites te veel nadruk gelegd op de laagste zorgpremie met een zo’n laag mogelijk eigen risico. Maar bent u dan wel adequaat verzekerd, en krijgt u de beste zorg? Wat staat er exact in de befaamde kleine lettertjes van uw verzekering? Kunt u wel zomaar naar het ziekenhuis van uw keuze? Wat zijn de consequenties als u toch gebruik wilt maken van de diensten van een niet aangesloten zorgverlener?

Eskes & Partners helpt u graag bij uw zoektocht naar de beste zorgverzekering voor 2016

Er dient met veel aspecten rekening gehouden te worden; goede voorwaarden, lage premie, wel of geen eigen keuze in uw zorgverlener of wellicht een hoger eigen risico zijn slechts enkele parameters.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij samen met u de meest geschikte aanbieder, met het voor u meest geschikte pakket kunnen vinden. In dat opzicht is het niet anders dan de manier waarop wij over al onze verzekeringen adviseren.

Ook wij maken gebruik van vergelijkingssoftware, het zou anders onmogelijk zijn om uw zorgbehoefte te laten matchen met de diverse aanbieders. Wij zijn echter van mening dat het draait om advies en dat de software slechts een hulpmiddel is. Om tot de juiste keuze te komen laten wij ons bijstaan door de vergelijkingssoftware van Upiva.

U kunt zelf aan de slag, maar wij helpen graag

Uiteraard staat het u vrij zelf uw pakket zo samen te stellen, u kunt vrijblijvend gebruik maken van deze link; http://zorgverzekering.upiva.nl/vergelijker/keuzes...

Het heeft echter onze voorkeur dat wij samen met u op zoek gaan naar het juiste pakket bij de juiste verzekeraar. Het kan heel goed zijn dat u momenteel reeds bij de juiste verzekeraar zit. Dat is uiteraard prima, het is niet onze doelstelling om u over te sluiten naar een andere verzekeraar. In dat geval is het fijn dat u weet dat u goed zit. Daarmee is uw belang ons belang en maken wij samen een mooie start van 2016!

Deel met uw netwerk:
Plaats een reactie
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Over Eskes & Partners
actief-blue
Sinds 1981 actief
volstrekte-blue
Specifieke branchekennis
desk-blue
Volstrekt onafhankelijk
LEES MEER OVER ONS
Contactgegevens
NEEM CONTACT OP
hypotheek ffp-keurmerk