14-07-2017 •

Eskes & Partners doet mee aan Groesbeeks Gruwelijkste

17 september 2017 is het zover!

Dan vindt Groesbeeks Gruwelijkste plaats: een gruwelijke gave, gruwelijk zware en gruwelijke mooie ATB-tocht voor het goede doel. Meer informatie over deze gruwelijk gave tocht, vindt u op de site van Groesbeeks Gruwelijkste.

Goede doel en organisatie

ROAd4energy is een stichting die zich inzet voor het inzamelen van financiële middelen ter bestrijding van energiestofwisselingsziekte. ROAd4energy is een initiatief van de ouders en vrienden van Robbe Alsemgeest (3 jaar). Geraakt door het ziekteproces en het overlijden van Robbe, willen zij zich inzetten voor de strijd tegen energiestofwisselingsziekte. Eskes & Partners steunt de strijd en gaat van start met een bedrijventeam van in totaal 30 ATB-ers.

Verloting startbewijzen

Wilt u mee doen aan deze gruwelijk gave ATB-tocht? Dat kan! We verloten namelijk een aantal startbewijzen via onze Facebook pagina. Hoe kunt u meedoen? Like onze aankondiging op Facebook en reageer met het woord “Gruwelijk”. Via Facebook worden de winnaars bekend gemaakt.

Facebook

Wij gaan de komende tijd diverse updates plaatsen over Groesbeeks Gruwelijkste op onze Facebook pagina. Het zou leuk zijn als u onze Facebook pagina wilt liken, zodat u op de hoogte blijft van alle nieuwtjes.

Deel met uw netwerk:
Plaats een reactie
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Over Eskes & Partners
actief-blue
Sinds 1981 actief
volstrekte-blue
Specifieke branchekennis
desk-blue
Volstrekt onafhankelijk
LEES MEER OVER ONS
Contactgegevens
NEEM CONTACT OP
hypotheek ffp-keurmerk