Hypotheken

Voor de financiering van uw nieuwe pand of woning wilt u een hypotheek die bij uw persoonlijke- of bedrijfssituatie past. De financiële mogelijkheden moeten te allen tijde leidend zijn, maar andere factoren mogen zeker niet buiten beschouwing gelaten worden.

Factoren die bij het hypotheekadvies van Eskes & Partners in beschouwing genomen zullen worden, zijn onder andere:

Zakelijke hypotheken

Bij de aanschaf van een nieuw pand, wilt u de zekerheid hebben dat u in het heden en in de toekomst de hypotheeklasten kunt dragen. Het type hypotheek en in lijn daarvan, de hypotheeklasten, zullen volledig moeten aansluiten op uw wensen en mogelijkheden.

Tezamen met u brengen wij zowel uw huidige als verwachte inkomsten en uitgaven in kaart. Daarnaast bekijken wij de ontwikkelingen in uw branche, de vastgoedmarkt en de financiële markt en stemmen wij uw hypotheek af op deze bedrijfsrisico's.

Het resultaat zou een maatwerkhypotheek kunnen zijn, waarin verschillende hypotheekvormen worden gecombineerd. Een typisch voorbeeld van een hypotheekvorm die voor velen niet bekend is, maar die in sommige situaties de juiste is.


Particuliere hypotheken

Uw huidige situatie biedt geen garantie voor de toekomst. Uw inkomsten, uitgaven en gezinssituatie kunnen in de loop der jaren drastisch wijzigen. Uw hypotheek verandert echter niet automatisch mee. Vandaar dat het bij het afsluiten van een hypotheek raadzaam is om alle opties af te wegen en met alle omstandigheden rekening te houden.

Eskes & Partners heeft reeds ruim 20 jaar ervaring in het analyseren van relevante omstandigheden waarmee particulieren geconfronteerd worden. Mede hierdoor kunnen wij u voorzien van het juiste hypotheekadvies op maat.

Is uw situatie veranderd? Geen probleem! Onze dienstverlening reikt namelijk verder dan het uitsluitend afsluiten van uw hypotheek. Wij kunnen u adviseren over eventueel te ondernemen stappen bij gewijzigde situaties en voorzien u daarnaast proactief van de juiste informatie wanneer er op het gebied van wet- en regelgeving wijzigingen doorgevoerd worden die van invloed zijn op uw hypotheek.

Onafhankelijk hypotheekadvies op maat

Eskes & Partners is op geen enkele wijze gelieerd aan derde partijen. Wij hebben geen contracten of afspraken met banken of andere financiële instellingen, maar werken op basis van een vaste vergoeding. Dit stelt ons in staat om u te voorzien van het juiste advies, zonder dat wij daarbij geprefereerde derde partijen aan zullen dragen.


Vraag vrijblijvend advies over uw hypotheken

Uw gegevens worden gebruikt om aan uw aanvraag te voldoen. Gegevens worden uiteraard niet verstrekt aan derden, tenzij dit nodig is om aan uw aanvraag te voldoen. Lees meer in ons privacy policy.

Samen zoeken we naar een gepaste oplossing

Bent u goed verzekerd?

BENT U GOED VERZEKERD?

Al uw financiële diensten

AL UW FINANCIËLE DIENSTEN

Snel schade melden

SNEL SCHADE MELDEN

  • Wij staan 24/7 voor u klaar
  • Betrouwbaar en betrokken aanspreekpunt