Financiele diensten

Met ruim 35 jaar ervaring in diverse branches, is Eskes & Partners uw betrouwbare partner voor al uw vraagstukken rondom verzekeringen, pensioenen, financiële planning en hypotheken.

Uw full service assurantiekantoor: volledige ontzorging

Eskes & Partners ontzorgt haar relaties volledig op het gebied van financiële diensten en verzekeringen. Wij vormen uw aanspreekpunt en bemiddelen tussen u en de betrokken partijen. Wij brengen uw situatie in kaart en adviseren u proactief en geheel transparant over de best passende diensten voor uw situatie.

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in diverse branches. Dankzij ons diverse team van experts, is er altijd iemand die u kan helpen met uw specifieke vraagstuk.

Waarom Eskes & Partners?

  • Zeer scherpe premie
  • Sinds 1981 actief in verzekeringen
  • Deskundigheid
  • Volstrekt onafhankelijk

Financiële diensten voor uw branche en situatie

Elke situatie - zakelijk of particulier - is uniek en vereist daarom een aanpak op maat. Dat begrijpen wij. Selecteer de dienst waar u meer over wilt weten of lees meer over onze verzekeringen voor diverse branches.

Heeft u meer informatie nodig of wilt u in contact komen met één van onze experts? Neem dan direct contact met ons op.

Hypotheken

Onafhankelijk hypotheekadvies op maat voor particulieren en bedrijven. Samen met u brengen wij alle relevante omstandigheden in kaart om u de optimale hypotheekvorm te kunnen bieden.

Financiele planning Eskes & Partners realiseert tezamen met u een financiële planning voor u en/of voor uw bedrijf. Kies voor een zekere financiële toekomst, kies voor een financiële planning van Eskes & Partners.
Pensioen Met het pensioenadvies van Eskes & Partners weet u direct of u tijdens uw pensioen over voldoende inkomsten beschikt of dat u aanvullende stappen moet ondernemen. En heeft u voor uw werknemers een goed pensioen geregeld?