Financiele diensten

U wilt uw financiën op orde hebben. Punt uit.

Het inregelen van pensioenen, hypotheken en financiële planning behoort over het algemeen echter niet tot uw core business. Hierdoor kunnen kansen gemist worden, kan financiële onzekerheid ontstaan en zal u zich minder goed kunnen focussen op de activiteiten waar u goed in bent.

Eskes & Partners kan u volledig ontzorgen. Als full-service bureau heeft u met ons als partner één aanspreekpunt voor al uw financiële zaken. Wij denken graag met u mee en voorzien u proactief van advies, wanneer er bijvoorbeeld wijzigingen in wetten en regelgeving zijn. Voor meer informatie over de specifieke financiële diensten kunt u de dienstenpagina's bezoeken.

Onafhankelijkheid

Of het nu pensioenen, hypotheken of verzekeringen betreft: Eskes & Partners is volledig onafhankelijk. Wij onderhouden gezonde contacten met kleine en grote derde partijen, maar hebben met geen van allen contractuele of informele afspraken. Onze klanten staan centraal, niet onze leveranciers. Zo kunnen wij de juiste diensten voor uw specifieke situatie leveren, om zo onzekerheden en financiële risico's tot het minimum te beperken.


Hypotheken

Onafhankelijk hypotheekadvies op maat voor particulieren en bedrijven. Samen met u brengen wij alle relevante omstandigheden in kaart om u de optimale hypotheekvorm te kunnen bieden.

Financiele planning Eskes & Partners realiseert tezamen met u een financiële planning voor u en/of voor uw bedrijf. Kies voor een zekere financiële toekomst, kies voor een financiële planning van Eskes & Partners.
Pensioen Met het pensioenadvies van Eskes & Partners weet u direct of u tijdens uw pensioen over voldoende inkomsten beschikt of dat u aanvullende stappen moet ondernemen. En heeft u voor uw werknemers een goed pensioen geregeld?